Wedstrijdverslag

competitie: The Royal Pub 3 - 't Flaterke

Hubert begon als 1e en hij mocht 5 legs gooien. In de 1e was hij de betere, al gaf hij nog een kans weg. In de andere 4 legs ging het gelijk op. Leg 2 slordig op het eind (25 naar 16 zonder dubbelkans), deze pakt hij niet. Leg 3 meteen raak op D16 voor een 25 darter. Leg 4 de 1e kans, maar 2 beurten missen betekende genoeg kansen voor de tegenstander die dat dan niet doet. Leg 5 ietsjes achter, maar 129 wordt op 12 weggezet. Tegenstander mist Tops, Hubert raakt daarna D6 met pijl 2.

Ikzelf (Wesley) was als 2e en gooide eveneens 5 legs, die allen gelijk op gingen. Helaas werden het 5 legs, door slordigheden op de dubbels. Tegenstander maakte het verschil ook niet, ook niet in het dubbelfiasco van leg 4 (die hij wel pakt). Uiteindelijk pak ik leg 5 via 1-D1 (na weer T3 te raken waar je de single wilt hebben).

Tim gooide niet goed in de 1e 2 legs, die de tegenstander dan ook pakt. Na ons advies om rustiger te gaan gooien, gaat hij beter. Leg 3 erg veel beter (mist 20 darter), maar hij pakt de leg toch. Leg 4 gaat de tegenstander wel weer mee, maar hij mist 2 pijlen en Timís 2e is raak. Ook hier een 5e leg, maar daar viel Timís niveau weer terug. Tegenstander maakte het snel af, zonder een kans weg te geven.